Vilt god gryte – vegansk

Ingredienser

For 3-4 porsjoner

  • 500-750g sopp, i skiver
  • 1 brokkoli, skjært i små buketter
  • 1-2 løk, skjært i treninger
  • 1 gulrot, skjært i terninger
  • 1 pakke kidneybeans
  • 1 pakke kikerter
  • 5dl soya matfløte
  • 2 umami buljongterninger
  • Soyasaus
  • 3dl ris

Fremgangsmåte

Stek soppen i en stekepanne. Bruk eventuelt to panner hvis nødvendig for å få det til å gå litt fortere. Krydre med salt og pepper.

Kok opp risen så den er ferdig når maten er klar.

Stek løken i en kjele, gjerne støpejern, eller panne med høy kant, til løken har blitt blank. Tilsett så soppen, kidneybeans og kikerter. Tilsett matfløten og smuldre opp buljongterningene opp i kjelen, og rør godt inn. Tilsett så brokkolien, gulrot og soyasaus etter smak. La dette putre litt.

Smak til med salt og pepper og server med ris.

I’m a webdeveloper based in Oslo, Norway. I currently work with web development at Nettmaker.

I would like to change the world, but they won’t give me the source…