Tesla Service

Bilen er helt fantastisk! Her er punktene jeg ønsker at dere ser på, også har jeg lagt ved noen bilder for å illustrere hva jeg mener.

Krom list og dør/vindu?

1) Det er en krom-liste på passasjer-side bak (altså motsatt av fører side) har begynt å løsne.

2) Vinduet på samme dør har også en tendens til å lage en lyd når døra åpnes, som om vinduet blir hengende igjen i krom lista over. Skjer ikke hver gang, men ukentlig.

Bulk i høyttaler-grill

Det ble en liten bulk høyttaler coveret i a-søylen under service-besøket forrige gang.

speaker

Dashboard

1) Det kommer knirkelyder langs hele dashboardfestet, blir borte når man legger hånden på toppen av dashboardet. Dette gjelder hovedsakelig (men ikke utelukkende) ved ventilasjonslukene, og aller mest ved ventialsjonen til venstre for rattet.

2) Dashboard trim, i blankt abachi tre på passasjersiden, som ble erstattet på forrige service slipper gradvis mer og mer på venstre underside. (lengst nede mot skjermen, ved åpne hanskerom-knappen).

dashboard

Dørhåndtak bak fører

Led-belysningen i dørhåndtaket bak fører (på utsiden av bilen altså) fungerer ikke.

Indre dørhåndtak passasjerside

På passasjerside foran har dørhåndtaket fungert dårligere enn det gjørde før forrige service. Man må dra den lengre mot seg og hardere for at døra skal åpnes.

Setene / Midtkonsoll

1) Etter service har setene foran begynt å gni opp mot midtkonsollen. Før var det såvidt litt klarering her, men nå gnir de altså konstant mot hverandre, dette har i økende grad begynt å lage lyd.

2) Passasjersete (foran, ved siden av sjåfør) lager merkelig lyd (høres ikke bra ut) når ryggen tiltes. Det er et spesifikt punkt. Har lyden på opptak.